جو دامی

واردات و عرضه عمده نهاده های دامی از مبادی روسیه و قزاقستان

 

وجه تمایز محصول این مجموعه:

- بازرسی های مستمر از محصول قبل از حمل در مبدا توسط شرکتهای بازرسی مجاز اروپایی متخصص در امور نهاده های دامی
- انطباق محصول با کلیه الزامات ورود اعم از بهداشتی، دامپزشکی و استانداردهای شماره 47 ، 5925، 3207 
- دارای حداقل مقدار پروتئین 12 درصد 
- دارای رطوبت زیر 14 درصد
- کالا دارای گواهی آنالیز تایید شده مشخصات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی توسط سازمانهای ذیربط میباشد.
- قیمت رقابتی (قابل تحویل در بندر امیر آباد و ایستگاه ریلی اینچه برون)

 

حداقل سفارش 500 تن

معرفی جو دامی

محصول جو بعنوان متداول ترین غله پس از گندم بخصوص در مناطق معتدل و سردسیر محسوب می شود که حداقل پروتئین استاندارد آن میبایست درحدود 12-10 درصد و فیبر آن (مواد غیر قابل هضم) حدود 4.5 درصد باشد. از آنجائیکه جو فاقد ویتامین A و D بوده و حدود 30 الی 50 درصد کنسانتره غذای دام را تشکیل می دهد لذا استفاده از آن در جیره نشخوار کنندگان سبب تسریع رشد و افزایش پروتئین شیر دام ها می گردد.
زمان چرخه زندگی این گیاه یک سال است و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) می باشد. تاریخچه کشت این محصول احتمالاً از اتیوپی و آسیای جنوب ‌شرقی آغاز شده ‌البته خاستگاه واقعی آن هنوز بصورت کلی ناشناخته است اما بسیاری از محققین بر این باورند که فراگیری این گیاه از کوه ‌های زاگرس در غرب ایران، آناتولی جنوبی و فلسطین آغاز شده است.
جو گیاهی سازگار با شرایط آب و هوایی مساعد، خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد و همچنین در خاک‌هایی که PH آنها بین ۷ تا ۸ می باشد.
لازم بذکر است این گیاه نسبت به گندم در برابر خشکی مقاوم تر است که این مزیت باعث می گردد در آب و هوایی که آب سبب محدود کردن تولید غلات باشد محصول بیشتری تولید کند.

 

مقام سطح زیر کشت جو در ایران در رتبه دوم پس از گندم قرار دارد و علت آن هم نیاز به آب کم تر میباشد و از طرفی در مقابل سرما و شوری مقاومت تر است. البته برای پیشگیری از ایجاد نفخ و اسیدوز یا کاهش PH شکمبه نشخوارکننگان، بهتر است جو به همراه علوفه مصرف شود تا تعادل مواد مغذی جیره غذایی دام ها رعایت گردد.
بهترین زمان برداشت جو هنگامی است که رطوبت دانه بین ۳۰ تا ۴۰ درصد باشد چرا که دانه‌ها چاق تر هستند اما با توجه به این که این رطوبت برای انبار کردن دانه بالاست باید با روشهای علمی و مصنوعی رطوبت را کاهش داد و اصطلاحا دانه را خشک نمود تا از گرم شدن و فساد پذیری بعدی جلوگیری به عمل آید.

 

مشاهده وب سایت

Direct link
درخواست مـــــشاوره

آدرس
تهران، میدان هفت تیر، خیابان مفتح شمالی،
نبش کوچه آرام، پلاک ۳۴۹، ساختمان یثربی
کد پستی: ۱۵۷۵۷۳۳۱۱۴

تلفن تماس
خط ویژه: ۴۲۱۹۰-۰۲۱